|
|
|
| Kocke klub - s svojo lego. |
|
|
|
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
legofrik Mindstorms

Pridruen/-a: Pet Mar 2008 15:31 Prispevkov: 2213 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Maj 20, 2010 13:46 pm Naslov sporočila: Kocke klub trgovina |
|
|
Skrajni čas je že bil, da je tudi Kocke klub odprl svojo trgovino na BL.
| Citiram: |
Pri nakupu v Kocke klub spletni trgovini imajo vsi imetniki klubske kartice ugodnosti 10% pupust. Popust velja tudi za artikle, ki so na razprodaji. Ob naročilu navedite številko kartice. |
Trgovina trenutno delujo "poizkusno", saj so na prodaj po večini le moji rabljeni seti in nekaj novih.
Zaenkrat v prodaji ne bodo posamezne kocke, ampak več ali manj le rabljeni seti in LEGO artikli, ki jih na policah slovenskih trgovin težje zasledimo, ker jih preprosto ni, so ekskluzivni ali pa že ven s prodaje. Seveda pa tudi kakšen set, ki se dobi povsod.
Sem pa odprt tudi za druge možnosti, kot je npr. komisijska prodaja rabljenih ali novih setov, ki jih ne potrebujete več ali večje količine kock (rifuza), MOCev ali zelo redkih, zbirateljskih artiklov. Stvar dogovora pač. Torej, če imate kakršen koli predlog ali idejo, le na dan z njo.
Komur ni povšeči se ubadati z naročevanjem preko BL trgovine, pa si lahko malce ožji izbor oglasov pogleda tudi na Bolhi, kjer so tudi originalne slike rabljenih setov, ki so naprodaj.
LPG _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bar System

Pridruen/-a: Ned Apr 2008 19:41 Prispevkov: 193
|
Objavljeno: Čet Maj 20, 2010 15:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Legofrik, odlična novica in odlična ideja!!! Že gledam, kaj ponuja trgovina! Glede na to, da sem od tebe že dobila nekaj luštnih setov in uporabnih stvari! Pa tudi poznam ne-člane kluba, ki jih zanima nakup rabljenih kock, pa ne vedo čisto točno, kako se tega lotiti.
LP, Bar. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tigerpower28 Duplo

Pridruen/-a: Pon Dec 2009 10:05 Prispevkov: 72 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Maj 20, 2010 17:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Super ideja komaj čakam da kaj kupim. Če bi dodali še posamezne kocke bi bilo neverjetno. _________________ Lego je zakon pa reči kar hočeš
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
symch999 System

Pridruen/-a: Pon Feb 2010 16:52 Prispevkov: 151 Kraj: Dutovlje
|
Objavljeno: Čet Maj 20, 2010 19:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem že videl, ja ko sem brskal po teh BL trgovinah v sloveniji. Super, čeprav je zame bolj malo stvari, ker rabim jaz Technic kocke.
Lp  _________________ Kock ni nikoli preveč.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nikokaoja Duplo

Pridruen/-a: Sre Maj 2010 14:36 Prispevkov: 73 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Maj 20, 2010 19:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Super ideja! Bravo legofrik!
Bomo pogledali kaj je na voljo... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MedVedek System

Pridruen/-a: Ned Sep 2009 21:13 Prispevkov: 131
|
Objavljeno: Pet Maj 21, 2010 7:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Tole je pa briljantna poteza. Glede na število vprašanj o BL na forumih in glede nato, da nekateri ne želijo ukvarjati s "čari BLja" je to dobra novica. Verjamem, da se bo s časom trgovina povečala, saj rabi nekaj časa za "vpeljavo v posel", da jo spoznajo/spoznamo.
Sedaj pa veselo v trgovino ... : |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
legofrik Mindstorms

|
Objavljeno: Pet Maj 21, 2010 7:49 am Naslov sporočila: |
|
|
tigerpower28, po vsej verjetnosti še nekaj časa ne bo posameznih kock, ker bi mi to pobralo preveč časa, ki ga že sedaj nimam. Poleg tega je tu še kar nekaj napših trgovin, ki imajo fajn zalogo. Mogoče pa nekoč, ja.
symch999, Technic? Vzeto na znanje. Bom poiskal, če je kje kaj ugodnega (zaenkrat samo seti) in dodal.
Vsem tudi hvala za pohvale. Če iamte pa še kakšno željo, pa kar povejte.
LPG _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
legofrik Mindstorms

|
Objavljeno: Ned Maj 30, 2010 10:01 am Naslov sporočila: |
|
|
Odločitev je bila težka in dolgotrajna, a sem se kljub temu odločil, da v trgovini ponudim tudi zbirko starih Castle, Royal knights in Forestmen setov.
Vsi se nahajajo v rubriki "Castle" in trenutno jih je na voljo 17.
Vabljeni.
LPG _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mary poppins System

Pridruen/-a: Pet Avg 2009 11:45 Prispevkov: 429
|
Objavljeno: Tor Jul 27, 2010 20:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Evo, jaz sem doživela BL-jevski nakupovalni krst ravno v trgovini KK in lahko napišem samo pohvale:
- odziv tako hiter, da sem ga (izgubljenka na BL-ju in med anleškimi besedami) odkrila šele po več kot 12 urah,
- dobila še prijazne nasvete in pomoč,
- pošiljka tipi topi, zapakirano tako, da bi vse preživelo, tudi če bi poštarji paketek metali naokrog,
- poslano hitro po plačilu.
Skratka ... lahko samo priporočim še ostalim, ki bi v trgovini našli kaj zase. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|