Kocke klub - www.kocke.si
    Kocke klub - s svojo lego.
Prva stran forumaForum   FAQFAQ   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   SkupineSkupine   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil  Zasebna sporočilaZasebna sporočila  PrijavaPrijava 
Kocke klub trgovina

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Kocke klub - za LEGO ljubitelje forumu -> Vse o klubu
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
legofrik
Mindstorms
Mindstorms

Pridružen/-a: Pet Mar 2008 15:31
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 20, 2010 13:46 pm    Naslov sporočila: Kocke klub trgovina Odgovori s citatom

Skrajni čas je že bil, da je tudi Kocke klub odprl svojo trgovino na BL. Cool

Citiram:

Pri nakupu v Kocke klub spletni trgovini imajo vsi imetniki klubske kartice ugodnosti 10% pupust. Popust velja tudi za artikle, ki so na razprodaji. Ob naročilu navedite številko kartice.

Trgovina trenutno delujo "poizkusno", saj so na prodaj po večini le moji rabljeni seti in nekaj novih.
Zaenkrat v prodaji ne bodo posamezne kocke, ampak več ali manj le rabljeni seti in LEGO artikli, ki jih na policah slovenskih trgovin težje zasledimo, ker jih preprosto ni, so ekskluzivni ali pa že ven s prodaje. Seveda pa tudi kakšen set, ki se dobi povsod. Smile

Sem pa odprt tudi za druge možnosti, kot je npr. komisijska prodaja rabljenih ali novih setov, ki jih ne potrebujete več ali večje količine kock (rifuza), MOCev ali zelo redkih, zbirateljskih artiklov. Stvar dogovora pač. Torej, če imate kakršen koli predlog ali idejo, le na dan z njo. Smile

Komur ni povšeči se ubadati z naročevanjem preko BL trgovine, pa si lahko malce ožji izbor oglasov pogleda tudi na Bolhi, kjer so tudi originalne slike rabljenih setov, ki so naprodaj.

LPG
System
System

Pridružen/-a: Ned Apr 2008 19:41

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 20, 2010 15:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Legofrik, odlična novica in odlična ideja!!! Vznemirjen Že gledam, kaj ponuja trgovina! Glede na to, da sem od tebe že dobila nekaj luštnih setov in uporabnih stvari! Pa tudi poznam ne-člane kluba, ki jih zanima nakup rabljenih kock, pa ne vedo čisto točno, kako se tega lotiti.

LP, Bar.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tigerpower28
Duplo
Duplo

Pridružen/-a: Pon Dec 2009 10:05

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 20, 2010 17:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super ideja Superca! komaj čakam da kaj kupim. Če bi dodali še posamezne kocke bi bilo neverjetno.
symch999
System
System

Pridružen/-a: Pon Feb 2010 16:52
Kraj: Dutovlje

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 20, 2010 19:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem že videl, ja ko sem brskal po teh BL trgovinah v sloveniji. Very Happy Super, čeprav je zame bolj malo stvari, ker rabim jaz Technic kocke. Very Happy

Lp Smile
nikokaoja
Duplo
Duplo

Pridružen/-a: Sre Maj 2010 14:36

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 20, 2010 19:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super ideja! Bravo legofrik!

Bomo pogledali kaj je na voljo...
Nazaj na vrh
MedVedek
System
System

Pridružen/-a: Ned Sep 2009 21:13

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 21, 2010 7:39 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tole je pa briljantna poteza. Glede na število vprašanj o BL na forumih in glede nato, da nekateri ne želijo ukvarjati s "čari BLja" je to dobra novica. Verjamem, da se bo s časom trgovina povečala, saj rabi nekaj časa za "vpeljavo v posel", da jo spoznajo/spoznamo.

Sedaj pa veselo v trgovino ... :
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
legofrik
Mindstorms
Mindstorms

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 21, 2010 7:49 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tigerpower28, po vsej verjetnosti še nekaj časa ne bo posameznih kock, ker bi mi to pobralo preveč časa, ki ga že sedaj nimam. Smile Poleg tega je tu še kar nekaj napših trgovin, ki imajo fajn zalogo. Mogoče pa nekoč, ja. Smile

symch999, Technic? Vzeto na znanje. Bom poiskal, če je kje kaj ugodnega (zaenkrat samo seti) in dodal.

Vsem tudi hvala za pohvale. Če iamte pa še kakšno željo, pa kar povejte. Smile
LPG
Mindstorms
Mindstorms

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 30, 2010 10:01 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Odločitev je bila težka in dolgotrajna, a sem se kljub temu odločil, da v trgovini ponudim tudi zbirko starih Castle, Royal knights in Forestmen setov.
Vsi se nahajajo v rubriki "Castle" in trenutno jih je na voljo 17.
Vabljeni.
LPG
System
System

Pridružen/-a: Pet Avg 2009 11:45

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 20:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, jaz sem doživela BL-jevski nakupovalni krst ravno v trgovini KK in lahko napišem samo pohvale:
- odziv tako hiter, da sem ga (izgubljenka na BL-ju in med anleškimi besedami) odkrila šele po več kot 12 urah, Laughing
- dobila še prijazne nasvete in pomoč,
- pošiljka tipi topi, zapakirano tako, da bi vse preživelo, tudi če bi poštarji paketek metali naokrog,
- poslano hitro po plačilu.

Skratka ... lahko samo priporočim še ostalim, ki bi v trgovini našli kaj zase.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Kocke klub - za LEGO ljubitelje forumu -> Vse o klubu Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu