Kocke klub
Kocke klub - www.kocke.si
Kocke klub
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije
Kocke klub - Za LEGO ljubitelje
 
  Kocke klub
   
   


Kocke klub
Kocke klub
Štirje koraki do klubske kartice ugodnosti

1. Na naš email pošljite naslednje podatke:
- ime in priimek
- naslov in hišno številko
- poštno št. in kraj
- veljaven e-mail naslov
- GSM ali drug telefon
- datum rojstva

S poslanim emailom potrjujete, da prostovoljno pristopam k ─Źlanstvu Kocke kluba┬áin se zavezujete, da boste spo┼ítovali na─Źela in zakone, pravila kluba, pravilnike, sklepe in druge predpise, ki jih sprejmeta upravni odbor in skup┼í─Źina kluba.┬á

Obenem tudi sogla┼íate, da vas lahko Kocke klub obve┼í─Źa o njegovem delovanju, nagradnih igrah in drugih marketin┼íkih aktivnostih.

2. V roku 48 ur dobite sporo─Źilo s podatki za pla─Źilo. ─îe sporo─Źila ni v mapi "Prejeto" se lahko skriva v mapi "Ne┼żelena po┼íta". V kolikor ga tudi tu ni, nam sporo─Źite na na┼í e-mail.
3. Ko ste prejeli sporo─Źilo, pla─Źate ─Źlanarino 20,00 EUR prek elektronskega ban─Źni┼ítva ali na va┼íi banki, po┼íti,... - pravilno izpolnjen pla─Źilni nalog.
4. Ko prejmemo pla─Źilo ─Źlanarine, vam v najkraj┼íem ─Źasu po┼íljemo kartico na naslov napisan v pristopni izjavi in o va┼íem ─Źlanstvu obvestimo pokrovitelje.
Kocke klub
Vpis v email seznam!
Bodite na teko─Źem o vsem dogajanju v Kocke klubu in LEGO novostih.
Prijavite se v email seznam!
Kocke klub
Naklju─Źna slika

Naklju├Ęna slika

Kocke klub
Klubsko kartico ugodnosti prejme vsak ─Źlan Kocke kluba
• Klubska kartica ugodnosti prina┼ía ┼ítevilne popuste in ugodnosti pri nakupu LEGO izdelkov in ostalih storitvah na┼íih pokroviteljev.
• ─îlan postanete s podpisom pristopne izjave┬áin pla─Źilom┬á20,00┬áEUR ─Źlanarine, ki jo lahko poravnate z gotovino ali po pla─Źilnem nalogu - pravilno izpolnjen pla─Źilni nalog.
• ─îlanarina je va┼í enkratni znesek, saj velja stalno, razen ─Źe izkaznico izgubite. V takem primeru je treba v─Źlanitev v klub ponoviti.
• ─îlan po podpisani pristopni izjavi in pla─Źani ─Źlanarini v roku 14 dni prejme klubsko kartico ugodnosti, s katero lahko uveljavlja popuste in ugodnosti sponzorjev Kocke kluba.
• ─îe se v klub v─Źlani mladoletnik do dopolnjenega 7. leta starosti, podpi┼íe pristopno izjavo njegov zakoniti zastopnik, od mladoletnikovega 7. leta do dopolnjenega 15. leta starosti pa mora zakoniti zastopnik pred njegovim vstopom v klub podati pisno soglasje.
• Sprejem v ─Źlanstvo potrdi ─Źlan upravnega odbora dru┼ítva.
Kocke klub
Uporabne povezave
Pristopna izjava
Pravilno izpolnjen pla─Źilni nalog
Popusti in ugodnosti
Temeljni akt Kocke kluba