LEGO zgodba - pravila in prijave
- MajklSpajkl
- Kraj: Wajdušna Metropola
- x 316
Re: LEGO zgodba - pravila in prijave
@rozle : Klikni na urejanje prispevka (ikonca s svinčnikom v zgornjem desnem vogalu tvojega prispevka) in spodaj pod urejevalnikom imaš možnost izbriši prispevek....
It's not me, it's my alter LEGO!
Sem naredu tako, svincnik, oznacil zbrisi prispevek.. @MajklSpajkl pa mi napise "Oprostite, vendar lahko brišete samo teme, na katere še ni bilo prispevkov" tko da, nevem kaj zdj..
Brick on!
@sveder
@MajklSpajkl
men to ne uspe zbrisat,sm probu se preko compa. Isto noče.
Lahko pomagaš @legofrik ? Da me ti zbrišeš, mogoče jst nimam te možnosti.
hvala
@MajklSpajkl
men to ne uspe zbrisat,sm probu se preko compa. Isto noče.
Lahko pomagaš @legofrik ? Da me ti zbrišeš, mogoče jst nimam te možnosti.
hvala
Brick on!
Urejeno. Tole si imel pa napisano:
...je prav lahkotno pritekel mimo. V tistem trenutku je pozabil na dišeč kebab, lakoto, tudi na postajo in vesoljske pomagače, pozabil na vize in prjatla v koruzi. Tisti trenutek se mu je v glavi odvila druga zgodba..Ideja, kako bo dokončal in dopolnil svojo mega city kreacijo! In zaključil je to zgodbo z nasmekom na obrazu..
To pa še ni konec
Da ne pozabimo na stranske junake. Kmet Karlo je z lahkoto(vile) prepričal falota Fickota, da pomagata pri obnovi postaje.
Pomagali so tudi škratje, mucka, pes in mična gospodična..Seveda z pomočjo bitji iz onstranstva.
Na otvoritvi so bili prisotni vsi, kuhal se je golaž.. potem pa kar na enkrat počil je lonec,..
...je prav lahkotno pritekel mimo. V tistem trenutku je pozabil na dišeč kebab, lakoto, tudi na postajo in vesoljske pomagače, pozabil na vize in prjatla v koruzi. Tisti trenutek se mu je v glavi odvila druga zgodba..Ideja, kako bo dokončal in dopolnil svojo mega city kreacijo! In zaključil je to zgodbo z nasmekom na obrazu..
To pa še ni konec
Da ne pozabimo na stranske junake. Kmet Karlo je z lahkoto(vile) prepričal falota Fickota, da pomagata pri obnovi postaje.
Pomagali so tudi škratje, mucka, pes in mična gospodična..Seveda z pomočjo bitji iz onstranstva.
Na otvoritvi so bili prisotni vsi, kuhal se je golaž.. potem pa kar na enkrat počil je lonec,..
Hvala @legofrik . Bom uredil,priredil.. pa objavim, mogoc se danes uspe.
Lsmte
Lsmte
Brick on!
Tako zgodba se je res zakljucila...lonec pa to..
Men je blo ok, nasejal sm se na dolocenih zgodbah, blo zanimivo pricakovat kaj bo sledilo..
Hvala @legofrik za organizacijo.
Jst sm za, da se take zadeve dajo v tiskano obliko.. Da bomo vnukom kazali
Mogoce se bom res potrudil pa naredil tiskano verzijo. Probal z programom kot Cewe fotoknjiga. S tem sm delal, mas vec varjant tsika, vezave pa ugodno je. Javim ko kej zgruntam,ce bo se kak interesent.
Uzivejte
Men je blo ok, nasejal sm se na dolocenih zgodbah, blo zanimivo pricakovat kaj bo sledilo..
Hvala @legofrik za organizacijo.
Jst sm za, da se take zadeve dajo v tiskano obliko.. Da bomo vnukom kazali
Mogoce se bom res potrudil pa naredil tiskano verzijo. Probal z programom kot Cewe fotoknjiga. S tem sm delal, mas vec varjant tsika, vezave pa ugodno je. Javim ko kej zgruntam,ce bo se kak interesent.
Uzivejte
Brick on!
@MajklSpajkl, sorry, je bil ta prejšnji link.
Dej v tega objavljejte - nova igra, nov post: viewtopic.php?f=10&t=336
Dej v tega objavljejte - nova igra, nov post: viewtopic.php?f=10&t=336