V soboto, 21.5. bomo z manjšo LEGO razstavo med 9:00 in 20:00 prisotni na konvenciji ljubiteljev fantazije Na meji nevidnega na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Več o dogodku je na www.nmn.si.
Upam, da se vidimo!!!
NMN 2022 - Na meji nevidnega
Re: NMN 2022 - Na meji nevidnega
@legofrik & co. čestitam za izvedbo in mini razstavo na NMN. Po dolgem času vas je bilo z veseljem videt in, žal, pre kratko poklepetat z vami. Pogrešam vas in vaše kreacije.
Najbolj so me navdušili, kajpadrugega, vaši MOC-i:
Marsovce si želim videti v polni 'postavi', saj sem zastopil, da včeraj ni bila razstavljena cela kreacija.
Mestna vigneta (če sploh je to še vinjeta) je krasna - želel bi si priti bližje, da bi videl vse detajle in tehnike. Najbolj pa sta me navdušila republiški konzularni kruzer (bravo, @anakin jr., vrhunsko narejeno. Sine se je že hotel igrati z njim haha). In pa Plečnikova cerkev - @subix WOW! Sem brez besed! WOW! Čudovito! Kot pri mestni, bi si želel priti bliže in pogledati vse detajle, tehnike, še rajši pa poklepetati z vsemi avtorji o skritih easter eggsih in nedvomno zanimivih rešitvah.
Hvala in držim pesti, da jeseni RES uspe PK ... mislim, cajt bi že bil, knede?!
Najbolj so me navdušili, kajpadrugega, vaši MOC-i:
Marsovce si želim videti v polni 'postavi', saj sem zastopil, da včeraj ni bila razstavljena cela kreacija.
Mestna vigneta (če sploh je to še vinjeta) je krasna - želel bi si priti bližje, da bi videl vse detajle in tehnike. Najbolj pa sta me navdušila republiški konzularni kruzer (bravo, @anakin jr., vrhunsko narejeno. Sine se je že hotel igrati z njim haha). In pa Plečnikova cerkev - @subix WOW! Sem brez besed! WOW! Čudovito! Kot pri mestni, bi si želel priti bliže in pogledati vse detajle, tehnike, še rajši pa poklepetati z vsemi avtorji o skritih easter eggsih in nedvomno zanimivih rešitvah.
Hvala in držim pesti, da jeseni RES uspe PK ... mislim, cajt bi že bil, knede?!
Ker se mi je moj dogodek krizal z NMN se ga zal nisem uspel udelezit.
Zdej, ko berem opis @sveder sem pa res sad.
Ce bo cas in sreca dala, se oglasimu pri Maxu da vsaj tam malo pomirim duso.
Bi blo pa fajn ce kdo objavi kaksno sliko iz NMN.
Me res zanima kako je zgledalo.
In pa ja, bravo in cestitke za udelezbo
Zdej, ko berem opis @sveder sem pa res sad.
Ce bo cas in sreca dala, se oglasimu pri Maxu da vsaj tam malo pomirim duso.
Bi blo pa fajn ce kdo objavi kaksno sliko iz NMN.
Me res zanima kako je zgledalo.
In pa ja, bravo in cestitke za udelezbo
Brick on!
Dokler ne bo kaj bolj konkretnega slik:
https://www.facebook.com/photo?fbid=102 ... 2170586614
https://www.facebook.com/photo?fbid=102 ... 2170586614
se pridružujem komentarju svedra. Cestitke za izvedbo lego kotička.
Slikce: